Je bekijkt nu Spektakel 2020 – Scapin 68
Spectacle annuel pour donateurs de Mentor-Escale

Spektakel 2020 – Scapin 68

Al meer dan 20 jaar organiseren we elk jaar een kwaliteitsevenement ter ondersteuning van het werk van Mentor-Escale om gevluchte tieners te begeleiden. 

Een trouw en enthousiast publiek en vele sponsors garanderen ons de financiering die onze vereniging toelaat jonge vluchtelingen die zonder hun ouders zijn aangekomen en dus op zichzelf aangewezen zijn te begeleiden.

Dankzij de kostbare steun van onze beschermheren kunnen we deze jongeren de essentiële hulp bieden bij hun integratie in het economische en sociale weefsel van ons land.

Thierry Debroux pakt een van de klassiekers uit het repertoire aan, die hij in de stijl van Mei 68 herneemt. Thierry Debroux, succesvol auteur, regisseur en al bijna 10 jaar directeur van het Théâtre Royal du Parc, heeft besloten “geen enkele komma van Molière te veranderen, maar te putten uit de kostuums, decors en muziek van de jaren ’60”.

“Profiterend van hun vaders afwezigheid, gingen de zonen los. Ze feesten en worden verliefd. Helaas, in de allereerste scène horen onze jonge hoofdpersonen dat hun ouders zijn teruggekeerd. Ze zullen Scapin en zijn listen nodig hebben om hun vaders toorn te trotseren. Scapin zal de stoeptegel zijn die zij, enigszins laf, in het gezicht werpen van hun “oude mannen” die hen natuurlijk tegen hun wil willen uithuwelijken.

De avond vindt plaats in Wolubilis, Cours Paul-Henri Spaak 1, 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe, op woensdag 12 februari 2020 vanaf 19 uur. De show wordt voorafgegaan door een cocktail.

Sponsors

Elk jaar ondersteunen veel bedrijven Mentor-Escale door de jaarlijkse show te sponsoren. Dit jaar willen we speciale dank uitspreken aan:

Onze Platinum-sponsors

Onze Gold-sponsors

Onze Silver-sponsors

Organisatiecomité

Marie-Christine de Briey – François Casier – Caroline Deleval

Dominique Ghorain – Sophie Lammerant – Lydia Luyten

Elisabeth Moorkens – Axelle Thijssen  – Frédérique Uyttenhove

Isabelle Velge – Martine Velge – Véronique Velge