Je bekijkt nu “Techno Runs” ondersteunt Mentor-Escale !

“Techno Runs” ondersteunt Mentor-Escale !

Techno Runs is een liefdadigheid sportevenement waarbij hardlopen en elektronische muziek worden gecombineerd. Het doel is om hardlopers en muziekliefhebbers een middag samen te brengen en geld in te zamelen voor Mentor Escale. Het evenement vindt plaats in Brussel in de zomer van 2023 en heeft de hybride vorm van een hardloopwedstrijd en een dj-set. De wedstrijd is verdeeld in vier afstanden van 2,5 km tot 10 km en staat open voor iedereen.

Tussendoor organiseren we verschillende groepsjoggingsessies per maand om het project onder de aandacht te brengen, onze gemeenschap te ontmoeten en uit te breiden, muziek te ontdekken en te trainen. Wilt u deelnemen aan deze trainingen en het Techno Runs team ontmoeten? Vind alle informatie over het project op onze sociale netwerken : linktr.ee/technoruns