Je bekijkt nu “Zonder Mentor-Escale zou het leven in België heel moeilijk zijn, ik weet niet hoe ik het zonder hen zou moeten doen.”

“Zonder Mentor-Escale zou het leven in België heel moeilijk zijn, ik weet niet hoe ik het zonder hen zou moeten doen.”

[Vertaald uit een Franse getuigenis]

“Mentor-Escale is veel voor mij. Als ik problemen of moeilijkheden heb, kom ik hier en ze helpen me. Als ik brieven heb die ik niet begrijp, helpen ze me om ze te begrijpen en te beantwoorden. Soms ga ik naar activiteiten met Mentor-Escale, ik ga met ze uit, het is echt goed. Ik vind hier vrienden.

Voordat ik in het Maison Sociale was, toen ik 18 was, moest ik het Maison Sociale verlaten en ze vertelden me dat er Mentor-Escale is en dat ze me daar zullen helpen. Het begin was een beetje moeilijk voor me, omdat ik het niet gewend was, maar nu gaat het prima. Ik kom graag bij Mentor-Escale. Er zijn daar maatschappelijk werkers, ik praat met hen, als ik problemen heb, deel ik die met hen. Zonder Mentor-Escale zou het leven in België heel moeilijk zijn, ik weet niet hoe ik het zonder hen zou moeten doen.

Ik zou mijn vrienden die alleen zijn in België vertellen om ook naar Mentor-Escale te komen! Je kunt hier echt terecht met al je problemen. Ik voel me hier welkom en ik voel me zeker om mijn persoonlijke dingen te delen.”

Anonieme